De praktijk

 

Onze praktijk koppelt al meer dan 30 jaar ervaring aan een goede relatie met patiënten. Wij kennen u en u kent ons. Sinds 2008 werken wij in een penthouse van de Johan Friso IV Flat. U stapt bij ons op de 7de verdieping binnen in een ruime, lichte omgeving. Waar u ziet en voelt dat u in goede handen bent. 

In de praktijk werken wij sámen, met elkaar en met u, aan uw gezonde mond. Met een team van balieassistentes, tandartsassistentes, preventieassistentes, mondhygiënistes en tandartsen bent u bij ons aan het juiste adres voor goede zorg voor uw gebit. 

U kunt bij ons terecht voor alle denkbare mondzorgbehandelingen. Van de ‘gewone’ controle tot de meest complexe zorg. We zijn er voor iedereen; kinderen, ouderen en patiënten met angst. Wij weten wie u bent en kennen velen van u al jarenlang. 

Wij werken met moderne apparatuur en blijven innoveren. Dat doen wij niet voor onszelf of voor onze praktijk. Dat doen wij voor u, onze patiënten. Omdat wij u met de nieuwste technieken en mogelijkheden, steeds beter kunnen behandelen. En, eerlijk is eerlijk, we innoveren ook omdat we daar zelf blij van worden. Ons werk blijft leuk en uitdagend, als wij werken met de nieuwste en beste apparatuur. 

Naast vakkundige behandelingen vinden wij werken in een prettige en ontspannen sfeer heel belangrijk. Dat merkt u aan de manier waarop wij met u en met elkaar omgaan. U ziet dat ook terug in onze wachtkamer. Daar vindt u tijdschriften, een tv-scherm, Wifi en het spectaculaire uitzicht vanaf de 7e verdieping over de stad Gorinchem.