Home

Nieuws

Ziekte tandarts Rob Bielschowsky
Het spijt ons u te moeten mededelen dat tandarts Rob Bielschowsky voor langere tijd afwezig zal zijn.

Begin februari is bij hem de ziekte Non Hodgkin, lymfeklierkanker, gediagnostiseerd. Rob zal een lang en intensief medisch traject ingaan, maar de vooruitzichten zijn goed. Rob is positief gestemd en heeft er alle vertrouwen in dat hij later dit jaar zijn werkzaamheden weer kan hervatten.

Als praktijk delen wij zijn positieve houding en doen wij er als team alles aan om de zorg voor zijn patiënten zo zorgvuldig mogelijk op te vangen tijdens zijn afwezigheid. Naast de zorg door de bij u bekende tandartsen Pieter Willem Krijnen en Erik van de Wijngaarden zijn wij blij u te kunnen informeren dat er waarneming is geregeld op in ieder geval 2 dagen per week: op de dinsdagen komt Youp Tromp en op de woensdagen Jarno Klink.

Aanvulling van het team
Op korte termijn zal ons team uitgebreid worden om de zorgverlening verder te optimaliseren.

Allereerst door Julia Beukers, tandartsassistente. Julia is voor u mogelijk al een bekend gezicht omdat zij al enige tijd als stagiaire bij ons werkt.

Daarnaast zijn wij heel blij met de komst van een extra mondhygiëniste. Rian van den Biggelaar komt vanaf april ons team versterken. Daardoor kunnen wij u op nog meer dagen per week passende preventieve zorg aanbieden.

Tandartsennooddienst
In onze vorige nieuwsbrief bent u geïnformeerd over een nieuwe regeling voor de nooddienst. Meerdere collega-praktijken uit de regio hebben ervoor gekozen om de tandartsennooddienst vanaf 2018 onder te brengen in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Wat ons betreft niet een ideale situatie. Toch volgen wij de andere Gorinchemse tandartspraktijken vanaf dit jaar hierin omdat het voor ons ondoenlijk is om 24/7 alle spoedgevallen zelf op te vangen.

Voor u kan dit in het uiterste geval betekenen dat u, in geval van spoed buiten de praktijkuren van Tandartsenpraktijk Gildenwijk, wordt verwezen naar het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Dit zal mogelijk voor ongemak zorgen, maar wij doen ons uiterste best om dit ongemak voor u te beperken en zo ruim mogelijk voor u beschikbaar te zijn.

Privacy
Tandartsenpraktijk Gildenwijk streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en gaat vertrouwelijk om met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Meer hierover kunt u lezen op www.tpgildenwijk.nl/service/privacyverklaring.