Home

Nieuws

Afscheid tandarts Sterenborg
Zoals velen van u weten heeft tandarts Pauline Sterenborg in het najaar van 2017 een uitgebreid revalidatie traject gevolgd vanwege fysieke problemen ten gevolge van artrose. Hoewel dit traject haar veel goeds gebracht heeft is de eindconclusie dat het werk fysiek te belastend is. Tot haar grote verdriet betekent dit dat zij haar werk als tandarts niet meer zal kunnen uitoefenen. Zij heeft in een persoonlijke brief inmiddels afscheid genomen van haar patiënten.

Voor de praktijk heeft dit vanzelfsprekend een grote impact. Maar wij zullen er alles aan doen om te voorkomen dat u daar hinder van ondervindt. De maatschap zal op de vertrouwde wijze worden voortgezet door Rob Bielschowsky en Pieter Willem Krijnen. Met de ondersteuning en medewerking van het vaste team van bekende assistentes.

Tandarts Erik van den Wijngaarden werkt inmiddels 5 dagen per week bij TP Gildenwijk, hij heeft het merendeel van de patiëntenzorg overgenomen van Pauline Sterenborg. Voor administratieve en organisatorische zaken wordt de praktijk op de achtergrond ondersteund door praktijkmanager Anna Berends van Loenen.

Assistenten
We hebben inmiddels ook afscheid genomen van preventie assistente Nasrin Nadjari. Zij heeft er na haar zwangerschap voor gekozen om dichter bij haar kindje te werken. Vanaf 23 april komt Sonja Fraza ons team versterken als tandartsassistente.

Privacy
Tandartsenpraktijk Gildenwijk streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en gaat vertrouwelijk om met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Meer hierover kunt u lezen op www.tpgildenwijk.nl/service/privacyverklaring.

Tandartsennooddienst
Sinds begin 2018 hebben  meerdere collega-praktijken uit de regio er voor gekozen om de tandartsennooddienst onder te brengen in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Voor u kan dit betekenen dat u, in geval van spoed buiten de praktijkuren van Tandartsenpraktijk Gildenwijk, wordt verwezen naar het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht in plaats van naar een tandartspraktijk in de regio. Wellicht kan dit voor ongemak zorgen, maar wij doen ons uiterste best om dit ongemak voor u te beperken en zo ruim mogelijk voor u beschikbaar te zijn.