Home

Nieuws

Update ziekte tandarts Rob Bielschowsky

In de vorige nieuwsbrief hebt u kunnen lezen dat Rob Bielschowsky voor langere tijd uitgeschakeld is. Hij wordt behandeld voor Non Hodgkin lymfoom, lymfeklierkanker. Velen van u hebben hun medeleven betuigd. Rob is werkelijk overstelpt met kaarten, e-mails, bloemen en cadeautjes. Uw aller medeleven is hartverwarmend! Het doet hem en ons als team erg goed; het geeft steun, troost en kracht. Hij vraagt uw begrip voor het feit dat hij niet iedereen persoonlijk kan bedanken. Via deze nieuwsbrief spreken wij onze dank uit aan iedereen die met hem, zijn gezin en met ons meeleeft.

Inmiddels zit Rob aan het einde van het behandeltraject. Hij doorstaat de behandelingen goed en de tussentijdse controle toonde een goede reactie op de medicijnen. Na de laatste chemokuur heeft zich een onvoorziene complicatie voorgedaan, dit zal het herstel wat vertragen. Maar Rob is ook hier goed van hersteld. Er is dan ook alle reden om positief en optimistisch te zijn. Het is nog te vroeg om in te kunnen schatten hoe de revalidatie zal gaan verlopen; maar wij houden u op de hoogte van het verdere beloop en re-integratie van Rob. Waarnemend tandartsen Youp Tromp en Jarno Klink hebben aangegeven ons te blijven ondersteunen zolang dat nodig is.

Overig Nieuws

Na bijna 19 jaar gaat tandartsassistente Marja Verhoef-Killian ons team helaas verlaten. Marja heeft aangegeven dat zij gaat genieten van alle andere dingen die het leven voor haar leuk maken. Zij blijft wel beschikbaar als invalkracht. Uiteraard zullen wij Marja gaan missen, maar wij begrijpen en respecteren haar keuze.

Wij informeren u ook graag over andere veranderingen in ons team. Tandartsassistente Sonja Fraza heeft ons team inmiddels verlaten en we wensen haar het allerbeste.

Ons team is uitgebreid met mondhygiëniste Rian van den Biggelaar en tandartsassistente Julia Beukers. Julia heeft haar opleiding inmiddels bijna met goed gevolg afgerond, daar zijn we trots op. Beide dames zijn inmiddels met veel enthousiasme begonnen en wij zijn erg blij met de versterking van ons team!

 

Tandartsennooddienst
In onze vorige nieuwsbrief bent u geïnformeerd over een nieuwe regeling voor de nooddienst. Meerdere collega-praktijken uit de regio hebben ervoor gekozen om de tandartsennooddienst vanaf 2018 onder te brengen in het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Wat ons betreft niet een ideale situatie. Toch volgen wij de andere Gorinchemse tandartspraktijken vanaf dit jaar hierin omdat het voor ons ondoenlijk is om 24/7 alle spoedgevallen zelf op te vangen.

Voor u kan dit in het uiterste geval betekenen dat u, in geval van spoed buiten de praktijkuren van Tandartsenpraktijk Gildenwijk, wordt verwezen naar het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht. Dit zal mogelijk voor ongemak zorgen, maar wij doen ons uiterste best om dit ongemak voor u te beperken en zo ruim mogelijk voor u beschikbaar te zijn.

Privacy
Tandartsenpraktijk Gildenwijk streeft ernaar om uw privacy zo goed mogelijk te waarborgen en gaat vertrouwelijk om met de informatie die u bij ons aanlevert. Bij de verwerking van persoonsgegevens nemen wij de geldende wet- en regelgeving op het gebied van privacy in acht. Meer hierover kunt u lezen op www.tpgildenwijk.nl/service/privacyverklaring.