Afspraak maken

 

Bij Tandartsenpraktijk Gildenwijk behandelen wij onze patiënten op afspraak.

Als u de praktijk bezoekt, dan kunt u direct doorlopen naar de wachtkamer; daar hangt een scherm waarop u kunt melden dat u er bent. De assistente komt u ophalen in de wachtkamer. 

Afspraak maken

Een afspraak maken kan telefonisch of eventueel aan de balie. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 08:30 tot 17:00 uur. En op vrijdag van 08:30 tot 12:15 uur. U kunt ons bellen op 0183-634858.

Tussen 12:30-13:30 en op vrijdagmiddag zijn wij alleen voor spoedgevallen bereikbaar op 0183-634682. 

Wanneer u de praktijk belt krijgt u de baliemedewerkster aan de telefoon. Met haar legt u een afspraak vast. Via e-mail krijgt u een bevestiging van die afspraak. En ongeveer een week voor de geplande afspraak sturen wij u een e-mail ter herinnering aan de afspraak. Deze dienst bieden wij aan als service. Als u een e-mail gemist hebt, is dat geen reden om uw afspraak niet na te komen. De telefonisch vastgelegde afspraak is bindend.

Afspraak afzeggen

Als u uw afspraak niet na kunt komen, laat u ons dat dan zo snel mogelijk weten? Graag uiterlijk twee werkdagen vóór de dag van de geplande afspraak. 

Als u korter dan twee werkdagen vóór de dag van de afspraak afzegt, dan is het mogelijk dat wij de kosten in rekening brengen.